Om os

Drikkedunke, ølkølere og tilbehør:
Mere end 20 års erfaring inden for cateringudstyr

Velkommen til vores online shop. På mange områder har vi været i stand til at sænke priserne igen!

Her finder du alt, hvad du har brug for til din restaurant eller diskotek, til din pub eller cocktailbar, men også til en privat bar, kælderbar eller husets ølbar. Hos os får du førsteklasses kvalitet  - bryggerikvalitet - til super favorable priser. Sammenlign vores priser med vores konkurrenter, og få glæde af vores bedste prisgaranti! Kom og besøg os, vi rådgiver dig gerne, uanset om du har brug for et hanesystem, en ølkøler, et komplet skænkeanlæg eller blot en vask. Vi har også til dig konstant Spülboy eller Delfin Glasvasker på tilbud.

I vores kategori Køling handler alt om professionel køleteknik. Her har vi ACC-kompressorer, Danfoss termostater, Dixell, Eliwell eller LAE termostater eller universalregulatorer samt Legrand timere, mange artikler fra Rothenberger og andre toptilbud til dig.

I sortimentet Vandhaner finder du bl.a. mange varianter af dispenseringshaner, stempel-dispenseringshaner, dispenseringshaner, kompensator-dispenseringshaner og kugledispenseringshaner. I segmentet for dispensersøjler tilbyder vi dig svanehals-søjler, tårn-søjler, keramiske søjler og mange andre muligheder i alle farver og udseender. Og også til den professionelle vedligeholdelse af dit udskænkningsudstyr finder du det rigtige til rengøring af øllinjer. Vi har også glasskylletabletter, rengøringsadaptere, Beviclean, Bevi Tap, glasskyllebørster og tapfedt.

Til eventområdet kan du bl.a. få adgang til følgende produkter fra os:

  • Foldedisk
  • Drypbakke & drypbakke
  • Vandarmaturer
  • Event-køleskabe
  • mobile diske

Med vores tappearmaturer som f.eks. Micro Matic hanehovedet eller HiwiCO2-tryksbegrænser er du ideelt udstyret. Du kan naturligvis også få den matchende  CO2 flaske eller ølslange (ølledning) med den passende skruetilslutning hos os. Til pleje og desinfektion anbefaler vi produkterne fra RTU Advance, Wigol eller Eilfix. Vi tilbyder også filterpatroner fra Everpure.

I vores afdeling for bartilbehør kan vi levere alt fra messinghanefittings til adaptere til 5-liters dåser, glastransportkasser, ølglasbærere, forskellige Vacu-vin-produkter, cocktailshakere, isskovle, billy spouts og glasaftapningsmåtter.

Vi har været aktive i denne branche i over 20 år, og du er velkommen til at trække på vores erfaring - vi rådgiver dig gerne. Vi ser frem til dine ordrer og forespørgsler! Hvis du finder den samme artikel billigere på internettet, bedes du kontakte os.

Dit team fra Getraenkezapfanlagen.net