AGB

Generelle forretningsbetingelser og vilkår

1. Anvendelsesområde

De følgende vilkår og betingelser gælder for alle ordrer, der foretages via vores online shop.

 

2. Aftalepart, indgåelse af kontrakten

Købsaftalen indgås med beverage dispense systems GmbH

Ved at placere produkterne i webshoppen giver vi et bindende tilbud om at indgå en kontrakt om disse artikler. Kontrakten indgås, når du accepterer tilbuddet om de varer, der er indeholdt i indkøbskurven, ved at klikke på bestillingsknappen. Umiddelbart efter afsendelsen af ordren modtager du endnu en bekræftelse pr. e-mail.

En bindende kontrakt kan også indgås på forhånd på følgende måde:

  • Hvis du har valgt betaling med kreditkort, indgås kontrakten på det tidspunkt, hvor kreditkortet bliver trukket.
  • Hvis du har valgt betalingsmetoden PayPal, indgås kontrakten på det tidspunkt, hvor du bekræfter betalingsinstruktionen til PayPal.

 

3. Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger vil blive lagt til de anførte produktpriser. Du kan finde flere oplysninger om forsendelsesomkostningerne i tilbuddene.

 

4. Betaling

Følgende betalingsmetoder er tilgængelige i vores butik:

Hvis du vælgerforudbetaling
Hvis du vælger forudbetaling, giver vi dig vores bankoplysninger i ordrebekræftelsen og leverer varerne efter modtagelse af betalingen.

Kreditkort
Dit kreditkort vil blive debiteret, når din bestilling er gennemført. Hvis du vælger betalingsmetoden kreditkort, vil der blive opkrævet yderligere 2,5 procent af købsprisen.

Paypal
Du betaler fakturabeløbet via onlineudbyderen Paypal. Du skal være registreret der eller først registrere dig, legitimere dig med dine adgangsdata og bekræfte betalingsinstruktionen over for os (undtagelse: gæsteadgang). Du modtager yderligere instruktioner under bestillingsprocessen. Hvis du vælger betalingsmetoden Paypal/Paypal Express, opkræves der yderligere 1,9 procent af købsprisen.

Betaling på faktura og finansiering
I samarbejde med Klarna AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi dig køb på faktura og køb på afbetaling som betalingsmulighed. Bemærk venligst, at køb på faktura og køb på afbetaling kun er tilgængelige for forbrugere, og at betalingen i hvert enkelt tilfælde skal foretages til Klarna.

Faktura
Når du køber på regning hos Klarna, modtager du altid varerne først, og du har altid en betalingsfrist på 14 dage. Du kan finde de fuldstændige vilkår og betingelser for køb på regning her. Onlineshoppen opkræver et gebyr på 0,00 euro pr. ordre ved køb på konto hos Klarna.

Køb på afbetaling
Med Klarnas finansieringstjeneste kan du betale dit køb fleksibelt i månedlige rater på mindst 1/24 af det samlede beløb (dog mindst 6,95 euro) eller på de betingelser, der ellers er angivet i kassen. Du kan finde flere oplysninger om køb på afbetaling, herunder de generelle betingelser og de europæiske standardoplysninger for forbrugerkredit her.

Meddelelse om databeskyttelse
Klarna kontrollerer og vurderer dine dataoplysninger og opretholder, hvor der er en legitim interesse og grund til at gøre det, en dataudveksling med andre virksomheder og kreditoplysningsbureauer. Dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning og som beskrevet i Klarnas privatlivspolitik.

 

5. Selvindsamling

I princippet har du mulighed for selv at afhente varerne hos

 beverage dispense systems GmbH
- www.getraenkezapfanlagen.net -
Kopernikusstrasse 4
50126 Bergheim
Tyskland

inden for følgende åbningstider: Kun efter telefonisk aftale og skriftlig bekræftelse fra www.getraenkezapfanlagen.net.

 

6. Ejendomsforbehold

Varerne forbliver vores ejendom, indtil fuld betaling er modtaget.

 

7. Transportskader

Hvis varerne leveres med åbenlyse transportskader, bedes du klage over sådanne fejl hurtigst muligt over for leveringsselskabet og straks kontakte os. Manglende reklamation eller manglende kontakt til os har ingen konsekvenser for dine juridiske krav og deres håndhævelse, navnlig dine garantirettigheder. Du hjælper os dog med at gøre vores egne krav gældende over for transportøren eller transportforsikringen.

 

8. Garantier og garantier

Den lovbestemte lov om ansvar for mangler finder anvendelse. Oplysninger om eventuelle yderligere garantier og deres nøjagtige betingelser kan findes sammen med produktet og på særlige informationssider i webshoppen.

 

9. Opbevaring af kontrakttekst

Vi gemmer kontraktteksten og sender dig bestillingsdataene og vores almindelige forretningsbetingelser pr. e-mail. Du kan også til enhver tid se og downloade de generelle vilkår og betingelser her på denne side. Du kan se dine tidligere ordrer i vores kundelogin.

 

10. Billeder

Kun de tilbudte varer sælges, eventuelle dekorationsartikler, som tjener til forklaring af varen, er ikke en del af ordren. Artikler kan visuelt afvige, hvis producenten har ændret et produkt.

 

11. Kontraktsprog

Det sprog, der er til rådighed for indgåelse af kontrakten, er tysk.