Vandhaner, udtagningshaner og ølhaner til cateringbranchen

Når hanen er lukket, er den helt tæt, så øllet og den kuldioxid(CO2), der er opløst i det, ikke kan slippe ud. Hanen er fastgjort til dispenseren, som kan have flere haner, så der også kan serveres forskellige øl. 

Hvad er forskellen mellem en stempelhane og en kompensatorhane?

Ud over stempelhaner til dispensering har vi også kompensatorhaner på tilbud. En kompensatorhane består af et dysesystem indvendigt, der gør det muligt at udskænke drikkevarer uden skum. De har ofte en "skumknap" til at præformere skummet. For at gøre dette bruges her et højere tryk. Kompensatorhaner bruges hovedsageligt til læskedrikke som cola eller limonade. Den traditionelle stempelhane kan åbnes og lukkes med en hurtig kvart omgang. Dispenseringskraner kan være fremstillet af forskellige materialer: De kan være fremstillet af rustfrit stål, messing eller plast. Nogle modeller er også guldbelagte for at tilføje en visuel accent. For kun med den rigtige hane er dispensersystemet komplet. Vi har også specielle modeller til servering af vin, varme drikkevarer og ølhaner.

En anden specialfunktion er Guinnes-hane til stout-bier som Guinness, da disse øl har brug for nitrogen for at danne deres særligt cremede skum.

Hvordan rengøres hanen korrekt?

Frisk tappet øl kræver perfekt hygiejne. Især hanen kræver særlig pleje. Den skal altid være helt afmonteret for at blive rengjort. Ved rengøring af udskænkningssystemet hjælper en hanenøgle til at løsne overgangsskruen. Med vores vandhaner i bryggerikvalitet, det rigtige rengøringsmiddel til ølledninger og det rigtige tilbehør sikrer du altid perfekt tappet øl.

Når hanen er lukket, er den helt tæt, så øllet og den kuldioxid (CO2 ), der er opløst i det, ikke kan slippe ud. Hanen er fastgjort til dispenseren , som kan have flere haner, så der også kan... få mere at vide »
Luk vindue
Vandhaner, udtagningshaner og ølhaner til cateringbranchen

Når hanen er lukket, er den helt tæt, så øllet og den kuldioxid(CO2), der er opløst i det, ikke kan slippe ud. Hanen er fastgjort til dispenseren, som kan have flere haner, så der også kan serveres forskellige øl. 

Hvad er forskellen mellem en stempelhane og en kompensatorhane?

Ud over stempelhaner til dispensering har vi også kompensatorhaner på tilbud. En kompensatorhane består af et dysesystem indvendigt, der gør det muligt at udskænke drikkevarer uden skum. De har ofte en "skumknap" til at præformere skummet. For at gøre dette bruges her et højere tryk. Kompensatorhaner bruges hovedsageligt til læskedrikke som cola eller limonade. Den traditionelle stempelhane kan åbnes og lukkes med en hurtig kvart omgang. Dispenseringskraner kan være fremstillet af forskellige materialer: De kan være fremstillet af rustfrit stål, messing eller plast. Nogle modeller er også guldbelagte for at tilføje en visuel accent. For kun med den rigtige hane er dispensersystemet komplet. Vi har også specielle modeller til servering af vin, varme drikkevarer og ølhaner.

En anden specialfunktion er Guinnes-hane til stout-bier som Guinness, da disse øl har brug for nitrogen for at danne deres særligt cremede skum.

Hvordan rengøres hanen korrekt?

Frisk tappet øl kræver perfekt hygiejne. Især hanen kræver særlig pleje. Den skal altid være helt afmonteret for at blive rengjort. Ved rengøring af udskænkningssystemet hjælper en hanenøgle til at løsne overgangsskruen. Med vores vandhaner i bryggerikvalitet, det rigtige rengøringsmiddel til ølledninger og det rigtige tilbehør sikrer du altid perfekt tappet øl.

Luk filter
 
  •  
  •  
  •  
  •  
fra til